3vakantiehuizen gevonden.
<>

Gelegen aan de rand van Nationaal Park LauwersmeerVierhuizen (De Marne) - Groningen

  • 34 personen
  • 10 slaapkamers
  • 6 badkamers

Onze gezellige en royale groepsaccommodatie is voorzien van 10 slaapkamers en geschikt voor 34 personen waarbij er genoeg privacy mogelijk is door de verschillende kamers. Families en vriendengroepen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Door de speeltuin en het sportveld kunnen ook scholen uitstekend bij ons terecht. De inspirerende, groene omgeving zorgt ervoor dat ook werkgroepen een rustige basis vinden. De begane grond en een deel van het sanitair is volledig aangepast voor rolstoelgebruikers.

In onze sfeervolle woonkamer vindt u een TV, DVD- speler, sjoelbakken, tafelvoetbalspel en een ruim gevulde boekenkast. Er zijn 2 kinderstoelen. De keuken heeft een professioneel kook- en spoelgedeelte met een horeca vaatwasser. Daarnaast staat er een 6-pits fornuis met oven, koelkast, vriezer en magnetron. Beneden zijn er zes 2-persoons (1-persoons bedden) en twee 4-persoons kamers (stapelbedden). Op de bovenverdieping vindt u twee 7-persoons kamers (1-persoons bedden). Op elke kamer is een wastafel met warm en koud water. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen kunt u zelf meenemen of eventueel bij ons huren. Er is ruim voldoende sanitair. Zo zijn er 6 douches en 8 toiletten (waarvan 1 toilet op de bovenverdieping). Er zijn 2 kinderbedjes.

Onze accommodatie beschikt over twee terrassen met voldoende zitgelegenheid. De kinderen kunnen zich vermaken in de ruime speeltuin met speelheuvel, raket en schommel en daarnaast kunt u op het speelveld volleyballen en voetballen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een kampvuur!

<>

Uniek gelegen in oase van rust, ruimte en groenBourtange (Vlagtwedde) - Groningen

  • 22 personen
  • 11 slaapkamers
  • 11 badkamers

Op zoek naar een logeeradres voor een grotere groep, waarbij u de privacy voor de verschillende koppels of gezinnen wel wilt behouden? Een accommodatie waarbij iedereen een eigen kamer of huisje krijgt en u tegelijkertijd gebruik kunt maken van een gezamenlijke huiskamer met open keuken en buitenplaats? Onze groepsaccommodatie voldoet aan al deze eisen!

Onze groepsaccommodatie bestaat uit een gezamenlijke huiskamer met daarbij 6 hotelkamers en 5 veldhuisjes. In de gezamenlijke huiskamer is het heerlijk met z'n allen vertoeven. Slapen doet u in een van onze 6 hotelkamers of in een van onze 5 veldhuisjes. In totaal beschikken wij over elf 2-persoons slaapkamers met boxspring bedden en voorzien van eigen badkamer met douche en toilet. Standaard beschikt de accommodatie over 6 (hotel)kamers. Daarnaast kunt u maximaal vijf 2-persoons veldhuisjes erbij huren.

Geen zin in te koken? Reserveer dan plaatsen in ons restaurant en laat ons uw lunch of diner verzorgen. In overleg met u stellen we een keuzemenu samen dat kan bestaan uit een luxer gerecht van de kaart, een dagschotel, of stapels pannenkoeken voor zowel groot als klein! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij doen u graag een passend voorstel.

<>

Gezellige groepsaccommodatie nabij de WaddenzeeWehe-Den Hoorn (De Marne) - Groningen

  • 41 personen
  • 10 slaapkamers
  • 4 badkamers

Gelegen aan de rand van het oud Groningse dorpje Wehe den Hoorn, tussen het natuurschone Lauwersmeergebied, Werelderfgoed de Waddenzee en de gezellige stad Groningen is deze groepsaccommodatie gelegen. Aan de voorkant biedt onze groepsaccommodatie uitzicht op de "Hoornster Vaart", een mooi kanaal dat door het landschap kronkelt.

De groepsaccommodatie is een verbouwde boerderij uit 1831 en biedt plaats aan groepen tot 41 personen. Aan de oost- en zuidzijde is het omgeven door een omsloten tuin en terrassen. De accommodatie biedt een prettige ambiance voor een ontspannen verblijf. Er zijn - naast 2 grote verblijfsruimtes - ook diverse kleinere zitjes. Verspreid over de accommodatie bevinden zich de slaapkamers. Alle 10 slaapkamers (m.u.v. 1 kamer) hebben een eigen wastafel. De 6 douches en 6 toiletten bevinden zich op de gang.

U beschikt over 2 ruim ingerichte open keukens. Een verblijf op basis van zelfverzorging is dus gemakkelijk te organiseren. Uiteraard kan je het verblijf ook culinair laten verzorgen door ons. Een kookworkshop onder begeleiding van een professionele kok is uiteraard ook mogelijk. Bel gewoon even, dan bespreken we wat kan.

In de directe omgeving van de boerderij is volop ruimte voor activiteiten, rust en ontspanning. De mogelijkheden zijn eindeloos: wadlopen of kanoŽn, tuktuk-, kickbike-, fietsen- of ATB-rijden, klimmen in een klimschuur of wandelen over het Hoogeland. Prachtige dorpjes met veel cultuurhistorie maken het beeld compleet.

Direct voor de deur ligt de Hoornse vaart, waar het prachtig varen is. In de zomer kun je er zwemmen. Bij de buurman kunnen kano's of een sloep gehuurd worden.

Beneden:
4x 2-persoons kamer met enkele bedden en wastafel
1x 7-persoons kamer met 3x stapelbed, 1x 1-persoons bed en wastafel
4x toilet
5x douche met 4 wastafels
1x keuken met 6-pits gasfornuis, 2 ovens en 2 koelkasten
1x keuken met 6-pits gasfornuis, 1 oven en 1 koelkast
2x eetruimte (1 voor max 41 personen + 1 voor max 8 personen)
2x leefruimte
Magazijn met was/droog combinatie, diepvrieskast en koelkast

Boven:
1x 2-persoons kamer met enkele bedden en wastafel
1X 5-persoons kamer met 2x stapelbed, 1x enkel bed
2x 6-persoons kamer met 2x stapelbed, 2x enkel bed en wastafel
1x 7-persoons kamer met 2x stapelbed, 3x enkel bed en wastafel
2x toilet
1x douche met wastafel
1x was cabine met 2 wastafels (1x kind en 1x groot)
Speelhoek