Uniek luxe verblijf - grote groepen - VR-cinema

  • 11 slaapkamers
  • 48 personen
  • Huisdieren niet toegestaan
  • 7 badkamers
  • Aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Mandy weten.

Reservering aanvragen Stel Mandy een vraag per email.

Huisbeschrijving

Voormalige gemeentehuis is verbouwd tot een luxe groepsaccommodatie met 48 slaapplaatsen verdeeld over 11 slaapkamers en 7 badkamers. De accommodatie bestaat uit 7 inpandige appartementen in combinatie met een gezamenlijke ruimte waar u met maximaal 50 personen gezamenlijk kunt eten. Elk appartement beschikt over een eigen woonkamer, keuken, één of meerdere slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De gezamenlijke ruimte is voorzien van een extra keuken waar u de maaltijden voor uw groep kunt bereiden. Buiten geniet u van een terras met tuinmeubilair. Voor de kinderen is er een speelveld met verschillende speeltoestellen en een zandbak.

De accommodatie is oktober 2017 geopend. Hierdoor kunnen wij nog geen volledig beeld van de accommodatie met foto’s weergeven. Op foto 9 ziet u de gezamenlijke ruimte. Hier staan momenteel nog 2 sta-tafels. In de eerste week van november wordt het nieuwe interieur voor deze ruimte geleverd, zodat u hier gezellig samen kan zijn. Geen zin om te koken? Het verzorgen van uw ontbijt, lunch of diner behoort tot de mogelijkheden.

Op zoek naar een vernieuwende activiteit als groepsuitje? Duik in de wereld van Virtual Reality, uniek in Nederland! De VR-cinema prikkelt al je zintuigen en is een van de nieuwste ontwikkelingen op filmgebied in Nederland. Een intense belevenis voor zowel jong als oud! Racen als Max Verstappen, wie wil dat nou niet? In onze VR-race simulator met diverse racespellen, ben jij de held op het circuit. Groepen vanaf 10 personen kunnen voor een speciale prijs per persoon één uur lang gebruik maken van al onze VR-faciliteiten. Combineren met drank of diner is ook mogelijk.

Het mooie Meijel heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. Diverse winkels liggen op loopafstand. Dagje tussen de frambozen, escape room, golven, zwemmen, dagje naar het klimbos of gewoon lekker wandelen/fietsen in de Groote Peel of in het Leudal, het behoort allemaal bij de mogelijkheden. Bruisende winkelsteden als Roermond en Venlo zijn zeker het bezoeken waard. Evenals attractiepark Toverland
 

Kamerindeling

Elk appartement beschikt over één of meerdere slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Appartement 1
Slaapkamer: 2x 1-persoons bed
Appartement 2
Slaapkamer: 1x stapelbed
Slaapbank in de woonkamer
Appartement 3
Slaapkamer: 2x stapelbed
Slaapbank in de woonkamer
Appartement 4
Slaapkamer: 2x stapelbed
Slaapkamer: 1x stapelbed
Slaapbank in de woonkamer
Appartement 5
Slaapkamer: 2x stapelbed
Slaapkamer: 1x stapelbed
Slaapbank in de woonkamer
Appartement 6
Slaapkamer: 2x stapelbed
Slaapkamer: 2x stapelbed
Appartement 7
Slaapkamer: 4x stapelbed
Slaapkamer: 4x stapelbed
Slaapbank in de woonkamer

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Mandy, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Faciliteiten

Ligging

Direct contact met de verhuurder.