Gezellige groepsaccommodatie nabij de Waddenzee

  • 10 slaapkamers
  • 41 personen
  • Huisdieren toegestaan
  • 4 badkamers
  • Niet aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Riesjart weten.

Reservering aanvragen Stel Riesjart een vraag per email.

Huisbeschrijving

Gelegen aan de rand van het oud Groningse dorpje Wehe den Hoorn, tussen het natuurschone Lauwersmeergebied, Werelderfgoed de Waddenzee en de gezellige stad Groningen is deze groepsaccommodatie gelegen. Aan de voorkant biedt onze groepsaccommodatie uitzicht op de "Hoornster Vaart", een mooi kanaal dat door het landschap kronkelt.

De groepsaccommodatie is een verbouwde boerderij uit 1831 en biedt plaats aan groepen tot 41 personen. Aan de oost- en zuidzijde is het omgeven door een omsloten tuin en terrassen. De accommodatie biedt een prettige ambiance voor een ontspannen verblijf. Er zijn - naast 2 grote verblijfsruimtes - ook diverse kleinere zitjes.

U beschikt over 2 ruim ingerichte open keukens waardoor u beschikt over 2x 6-pits fornuis en 3 ovens. Een verblijf op basis van zelfverzorging is dus gemakkelijk te organiseren. Uiteraard kan je het verblijf ook culinair laten verzorgen door ons. Een kookworkshop onder begeleiding van een professionele kok is uiteraard ook mogelijk. Bel gewoon even, dan bespreken we wat kan.

In de directe omgeving van de boerderij is volop ruimte voor activiteiten, rust en ontspanning. De mogelijkheden zijn eindeloos: wadlopen of kanoŽn, tuktuk-, kickbike-, fietsen- of ATB-rijden, klimmen in een klimschuur of wandelen over het Hoogeland. Prachtige dorpjes met veel cultuurhistorie maken het beeld compleet.

Direct voor de deur ligt de Hoornse vaart, waar het prachtig varen is. In de zomer kun je er zwemmen. Bij de buurman kunnen kano's of een sloep gehuurd worden.
 

Kamerindeling

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 2: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 5: 1x 1-persoons bed + 3x stapelbed
5 douches
Boven:
Slaapkamer 6: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 7: 1x 1-persoons bed + 2x stapelbed
Slaapkamer 8: 2x 1-persoons bed + 2x stapelbed
Slaapkamer 9: 2x 1-persoons bed + 2x stapelbed
Slaapkamer 10: 3x 1-persoons bed + 2x stapelbed
1 douche

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Riesjart, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Faciliteiten

Ligging

Legenda