Rijksmonument aan de rand van de Veluwe + vuurkorf

  • 10 slaapkamers
  • 20 personen
  • Huisdieren toegestaan
  • 5 badkamers
  • Niet aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het de eigenaar Elly weten.

Nu reserveren of vraag stellen >>

Huisbeschrijving

Vroeger woonden de nonnen in dit pand, nu kan jij dit huis huren met vrienden of familie. Kom genieten van al het moois wat de Veluwe te bieden heeft: uitgestrekte bossen en heidevelden, sprengen en beken, landgoederen en kastelen. Je kunt hier uren lang wandelen of fietsen. De kans dat je oog in oog komt te staan met wild is hier heel groot. Je wandelt of fietst hier zo Het Kroondomein in.

Deze bijzondere groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is voorzien van 10 slaapkamers en 7 douches en ligt in het gemoedelijke dorp Vaassen.

De accommodatie is een rijksmonument met glas in lood ramen, hoge plafonds en een gang met een mooie antieke granieten vloer. Je beschikt over tien 2-persoonskamers. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt. In de gezellige ruime huiskamer (8×8 meter) kun je gezamenlijk eten. Je kunt alle tafeltjes tegen elkaar aanschuiven en er één lange tafel van maken. In de zithoek met verschillende banken en stoelen kan je TV kijken.

Gezellig samen koken? Voor de kookliefhebbers is er genoeg ruimte in de keuken. Er is een grote elektrische oven, een 6-pits gasfornuis, een afwasmachine en twee koelkasten.

Via de openslaande deuren kom je op het terras. Hier kun je heerlijk zitten onder de oude kastanjebomen. Op het terras staat een vuurkorf waar je 's avonds gezellig met z’n allen kunt zitten. Haardhout is aanwezig. Uiteraard is de accommodatie helemaal voor jullie privé, er zijn geen andere gasten aanwezig.

 

Kamerindeling

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoons bed + wastafel
Slaapkamer 2: 2x 1-persoons bed + wastafel
Slaapkamer 3: 2x 1-persoons bed + wastafel
Slaapkamer 4: 2x 1-persoons bed + wastafel
Slaapkamer 5: 2x 1-persoons bed + wastafel
Slaapkamer 6: 2x 1-persoons bed + wastafel
Op de gang zijn 3 douches en 2 toiletten.

Boven:
Slaapkamer 7: 2x 1-persoons bed + douche en toilet
Slaapkamer 8: 2x 1-persoons bed + douche en toilet
Slaapkamer 9: 2x 1-persoons bed + douche en toilet
Slaapkamer 10: 2x 1-persoons bed + bad, douche en toilet

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Elly, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Elly

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Elly, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Elly

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 20 personen.

Faciliteiten

Ligging