<>

< >

Gezellig groepsverblijf met ruim terras & speelbosDongen - Brabant

  • 10 slaapkamers
  • 34 personen
  • Huisdieren toegestaan
  • 10 badkamers
  • Wifi aanwezig
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Accommodatienummer: 1411
  • Deel via WhatsApp
  • 0183-724626

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het Johan weten Bechikbaarheid en prijzen >>

Huisbeschrijving

Deze sfeervolle grote groepsaccommodatie in Brabant is geschikt voor maximaal 34 personen en voorzien van 10 slaapkamers en 10 badkamers. De huiskamer is zeer ruim van opzet en sfeervol ingericht met bankstellen, zitjes, een plasma tv, dvd speler, beamer met scherm, muziekinstallatie, tapinstallatie, elektrische open haard en uiteraard wifi. De open keuken is professioneel ingericht met oven, magnetron, 6-pits fornuis, vaatwasser en voldoende vries en koelruimte. Het
terras, speelveld en speelbos zijn aangrenzend aan het vakantieverblijf.

Alle 10 slaapkamers zijn beneden en hebben een douche en toilet op de kamer. Het bijplaatsen van een kinderbedje op een slaapkamer is uiteraard mogelijk. De badkamers zijn allemaal geschikt voor mensen met een beperking. De indeling is als volgt:

Slk 1: 4x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel
Slk 2: 4x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel
Slk 3: 4x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel
Slk 4: 4x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel
Slk 5: 2x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel
Slk 6: 3x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel
Slk 7: 3x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel
Slk 8: 4x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel
Slk 9: 4x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel
Slk 10: 2x 1 persoons bed + douche, toilet en wastafel

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Johan, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Johan

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Johan, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Johan

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 34 personen.

Faciliteiten

Omgeving

In de regio zijn tal van interessante mogelijkheden om tijdens uw verblijf te bezoeken. Zo ligt pretpark de Efteling op 5 kilometer van uw vakantieverblijf en Safari en speelpark de Beekse bergen slechts op 15 kilometer. Natuurpark de Biesbosch is ook zeker een aanrader! U bent er in slechts 20 minuten met de auto. Natuurreservaat de Loonse en Drunense duinen liggen op slechts 6 km. Verdere tips die wij voor u hebben zijn onder andere: het trappistenklooster in
Hilvarenbeek, Indoorspeeltuin Pukkemuk, klompenmakerij Den Dekker in Dussen, Hilarische stadswandeling in Oosterhout, Schobbeler museum in Tilburg, IJzertijdboerderij in Dongen, Kermismuseum in Hilvarenbeek, de Voltage indooractiviteiten in Tilburg en de escape room in de oude koepelgevangenis in Breda.

Er is nog meer veel meer te doen in de omgeving, zoals een middagje Breda, Tilburg of Den Bosch, allemaal binnen een afstand van 15 kilometer.

Ligging

Direct contact met de verhuurder.